WWW Falster 2019

WWW FALSTER 2019
25. – 27. oktober 2019

Vi indbyder igen i 2019 til WWW Falster – vores 2018 udgave fandt desværre ikke den store tilslutning, og derfor valgte vi at aflyse det – for første gang siden 2000! Men fortvivl ikke – et enkelt års manglende tilslutning, betyder ikke at vi nedlægger arrangementet – vi vil nærmere sige tværtimod, for allerede nu kan vi præsentere et program, der bør få de fleste til at spærre øjnene op

David Stewart besøger WWW Falster 2019
Ingen ringere end Balvenies Master blender, David Stewart besøger WWW Skotland 2019. Det er efter vores opfordringer, at David Stewart afholder en smagning i Danmark – og han gør det ikke alene – han er assisteret af David Mair, Balvenies Brand Ambassador. Der bliver med andre ord lagt op til en smagning af meget høj kvalitet – og sjældent set i Danmark. Så interesserer man sig for whisky – og Balvenie især, så ryd kalenderen denne weekend – det kan kun blive interessant.

Vi kender naturligvis ikke på nuværende tidspunkt hvad vi skal smage, pris og lignende, men der bliver en smagning både fredag og lørdag, så så mange som muligt får lejlighed til at deltage.

Der kommer naturligvis også andre whiskysmagninger denne weekend, men ikke alle er endnu ikke programsatte.

Et anderledes WWW Falster
Som nogle måske har bemærket, har vi valgt at flytte WWW Falster væk fra efterårsferien – så de mulige deltagere, der har væet forhindret p.gr.a det, de må finde en ny undskyldning, hvis de er forhindret. Derudover skærer vi ned på prisen – det sker ved at skære musikunderholdningen og omfanget af maden (især lørdag aften) ned, og vi håber dermed, at vi har imødekommet nogle af de ytringer, som vi fik i 2018. Derudover vil vi afholde en whiskyauktion, hvor vi opfordrer folk til at indlevere deres flasker til os, og så afholder vi en online whiskyauktion fredag (og muligvis lørdag) aften.

Selve smagningerne fredag
Vi starter ud kl. 18.00 fredag med en smagning af et af de nyere skotske destillerier – Annandale i det sydligste Skotland. Dansk Maltwhisky Akademi besøgte i 2015 Annandale på WWW Skotland 2015, og købte samtidigt et fad, der blev solgt i fadandele. Det er Gabrielé Trucionyté der afholder smagningen (på engelsk), og hun vil fortælle om destilleriet, mens vi smager to ”Rascally Liquors” (altså alkohol under 3 år), samt 2 ”Man of Words” og 2 ”Man of Swords” udgaver. Derudover vil Gabrielé komme omkring deres private fadprogram. Pris for smagningen for overnattende gæster DKK 250 – for gæster DKK 280.00.
https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/334-annandale

Efter denne smagning er der mulighed for at få noget mad – overnatter man, er det med i prisen – er man ikke hotelgæst, skal man betale for denne buffet. Og så kl. 20.30 går det løs. ”The grand old man” David Stewart går på scenen – og vi formoder, at han kommer med et par gode historier i sit meget lange liv i skotsk whiskyindustri. Og det bliver så krydret med nogle gode dramme. Så for whisky-interesserede i mild form, må dette være en spændende smagning, for de mere inkarnerede må det være et ”must”. Prisen for denne smagning er sat til DKK 300,00 – så kan alle hvis også være med. (hvis man ikke bor på hotellet, er prisen dog DKK 330,00)
https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/331-davidstewart

Efter denne smagning er der dækket op til kaffe – og som traditionen byder, medbringer deltagerne (hvis man har lyst) en eller flere af sine egne flasker, som man vil dele med de øvrige deltagere på WWW Falster. Og når der er faldet lidt ro på selskabet, starter vi WWW.Whiskyauktionen op. Vi håber på at have mange spændende flasker på auktion denne aften –og er der rigtig mange, vil auktionen fortsætte lørdag.

Lørdag morgen er der morgenmad i restauranten – og først på formiddagen begiver vi os til Hans-Henriks imponerende Glenfiddich samling. Selv om man har set den før, er det en oplevelse – og har man ikke, kan man kun blive imponeret over den prægtige og unikke samling.

Inden eftermiddags smagningerne går i gang, vil der være mulighed for at få et bid mad i restauranten (ikke inkluderet i prisen).

Smagninger lørdag
I stil med fredag aften, vil David Stewart og David Mair afholde smagning lørdag kl. 13.30 – og igen vil de præsentere nogle skønne aftapninger fra The Balvenie i Dufftown. Prisen for denne smagning er som om fredagen DKK 300,00 (dog DKK 330 hvis man ikke overnatter på Hotel Falster). I skrivende stund kender vi ikke hvilke flasker, der kommer på smagning, men vi håber, at vi kan annoncere det inden WWW Falster. https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/358-davidstewart

Er man tilfældigvis mere til Gin&Tonic lørdag eftermiddag, så afholder vi en smagning samtidig med Balvenie, hvor vi sætter fokus på denne populære drik. Vi vil bl.a. smage nogle af Dansk Maltwhisky Akademi´s varer – men også andre spændende gin´s. Pris for denne smagning er DKK 200,00 – uanset om man bor på hotellet eller ej. https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/330-gin

Efter de 2 smagninger fortsætter vi kl. 15.30 med en Murray McDavid smagning. Dansk Maltwhisky Akademi blev ultimo 2018 importør af Murray McDavid – og vi vil her sætte fokus på denne ikoniske aftapper. Vi skal naturligvis også smage aftapninger herfra – både gamle grain, gode single malts, blended malts og også blended whisky. Pris for denne smagning er DKK 250,00 hvis man bor på hotellet – ellers er prisen DKK 280,00. https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/333-dmwa

Er man til svensk whisky, så kommer Dave Francis fra High Coast Whisky (tidligere også kendt som Box Whisky – ikke at forveksle med Compass Box!) . Destilleriet ligger langt mod nord – mellem Umeå og Stockholm!. Destilleriet har været i gang siden 2010 – og er for alvor på vej ud over Sveriges grænser. Dave Francis har for en del år siden besøgt WWW Falster, dengang i f m ”Cask of Dreams” serien fra Glenfiddich, men han vil nu lede os igennem de unikke aftapninger fra High Coast Whisky. Smagningen vil koste det samme som den anden eftermiddagssmagning – DKK 250,00 for overnattende gæster og DKK 280,00 for gæster. Smagningen præsenteres i samarbejde med Juuls Vinhandel – og foregår på engelsk. https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/460-high-coast-whisky

Endvidere vil der lørdag eftermiddag være en mindre ”whiskybod”/”whiskymesse”, hvor der vil være whisky til salg – og måske ogse smagsprøver.

Kl. 18.30 mødes vi til Galladinner – igen i år vil Hotel Falster servere en ypperlig menu – og give os en kulinarisk oplevelse, der på sin vis sætter et flot punktum for en stor whiskyweekend.
Når kaffen er kommet på bordet, vil det igen være muligt at medbringe egne flasker i restauranten – og festen slutter først, når den sidste korkprop er sat i flasken.

Søndag morgen er der morgenmad i restauranten – og herefter er det tid til opbrud – og vi kan se tilbyde på en uforglemmelig weekend – og se frem til næste års WWW Falster.

Priser pr person i dobbeltværelse:

Overnatning fredag og lørdag, incl. 2 x morgen- og 1 x aftensmad fredag
og 1 x gallamiddag lørdag DKK 2.195,00
2 personer – dobbeltværelse https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/322-weekend2
1 person i enkeltværelse https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/323-weekend1
Overnatning fredag incl. morgen- og aftensmad DKK 975,00
2 personer – dobbeltværelse https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/325-fredag2
1 person I enkeltværelse https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/324-fredag1
Overnatning lørdag incl. morgenmad og gallamiddag DKK 1.075,00
2 personer – dobbeltværelse https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/327-lordag2
1 person – enkeltværelse https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/326-lordag1
I dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse pr nat DKK 200,00
Aftensmad fredag uden overnatning (incl. whiskyauktion) DKK 200,00
https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/328-buffet
Gallamiddag lørdag uden overnatning (incl. underholdning) DKK 400,00
https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/329-galla

Tillæg pr smagning / person for ikke overnattende gæster DKK 30,00
https://whiskytilbud.dk/index.php/www-falster/product/440-wwwfalster

annoncewhiskyrejser

annoncewebshop

Skotlandsrejser

Copyright © 2015. DMWA