WWW FALSTER 2022

WWW FALSTER 2022

28. – 30. oktober 2022

Efter 2 års Corona pause kan vi igen slå dørene op til WWW Falster. I år – synes vi selv – med et stærkt program, hvor vi har samlet foredragsholdere, man sjældent møder – og i hvert tilfælde ikke på ét sted.

Brian Kinsman og Paul Mundie deltager på WWW Falster 2022

Vi er stolte over at kunne rpæsenttere, at Master Blender Brian Kinsman og Process Team Leader og Master Distiller Qualificated Paul Mundie vil deltage på dette års WWW Falster. De vil afholde smagninger fredag aften og lørdag eftermiddag – så er du interesseret i denne helt specielle event, så skynd dig at book billet.

The English Whisky Co Ltd – Mike Fisher vil også deltage i dette års WWW Falster 2022. Det er (allerede) 15 år siden, at The English Whisky Distillery blev grundlagt af Nelstrop´s familien. Vi håber, at mindst en af smagningerne vil have den særlige 15 års jubilæums aftapning på bordet. 

På dette tidspunkt kender vi ikke programmet for de enkelte smagninger, men det skulle være forskellige flasker, der kommer til smagning – så om man deltager kun i den ene eller begge med  vore britiske gæster, så er det forskellige smagninger.  

Vi får også Martin Markvardsen forbi WWW Falster i år – han “lukker og slukker” smagningerne lørdag eftermiddag. Og der kommer måske en smagning mere lørdag 13.30 – hvis det kommer på plads, vil det blive annonceret.

WWW Falster – et traditionelt event

Vi startede med at afholde WWW Falster I begyndelsen af det 21. århundrede – og vi synes, at vi efterhånden har fundet recepten, og derfor er der ikke meget ændret i forhold til tidligere. Vi vil afholde en whiskyauktion (så hvis du har flasker, du gerne vil sælge på vores auktion, så kontakt os endeligt). Auktionen vil blive afholdt lørdag aften under Galla middagen. Lørdag formiddag vil du også have mulighed for at besøge Verdens største Glenfiddich samling, ikke I Dufftown – men I Nykøbing Falster.

Smagninger og program fredag

Den første smagning er kl. 18.00 med deet ældste destilleri i det 21. århundrede. Mike Fisher fra destilleriet vil præsentere os for nogle flotte aftapninger. Vi håber på, at den 15 årige, der er aftappet i forbindelse med 15 års jubilæet vil være på programmet, men det er ikke besluttet endnu, men vi kan jo håbe på det….. Du kan købe din billet ved at følge dette link:  https://www.yourticket.dk/arrangementer/14939/mike-fisher-whiskysmagning-fredag-den-28-oktober/

Efter denne smagning er der buffet aftensmad i restauranten (hvis du har booked værelse, er dette med i prisen) – er du ”kun” besøgende skal du betale for den. Og så – kl. 20.30 fortsætter aftenens smagninger, Ingen mindre end Malt Master ved Glenfiddich Distillery Brian Kinsman vil holde en smagning – som for mange nok vil gå over i historien. Han bliver assisteret af Paul Mundie. Det må for mange være “et must” at deltage i denne smagning, så vi håber på at se rigtig mange whisky-freaks denne aften. Vil du sikre dig en billet, skal du følge dette link:  https://www.yourticket.dk/arrangementer/14938/brian-kinsman-whiskysmagning-glenfiddich/

Efter denne smagning vil der blive serveret kaffe i restauranten – og traditionen tro, kan deltagerne tage deres egne flasker med her – og så byde andre gæster på ens favorit whisky – og naturligvis smage de andres. En uforglemmelig oplevelse.

Lørdagens program

Lørdag morgen bliver der serveret morgenmad i restauranten – og hereafter vil vi bevæge os til Hans-Henriks imponerende Glenfiddich samling. Her vil Brian Kinsman formentlig også deltage, så man kan sige, at ringen er sluttet. Selv om man har set samlingen før – bliver man alligevel imponeret over denne unikke samling.

Inden vi springer ud i eftermiddagens smagninger, skal der mad til. Dette kan købes i restauranten – og så er der lagt en solid bund. (ikke inkl. i prisen).

Smagninger lørdag

Ligesom fredag aften afholder Brian Kinsman og Paul Mundie en smagning kl. 13.30, og de vil igen præsentere nogle fantastiske aftapninger fra The Glenfiddich Destilleriet i Dufftown. Ligesom fredag aften er prisen for smagningen DKK 350,00 (DKK 380 hvis du ikke overnatter på hotellet). I skrivende stund ved vi ikke hvilke flasker, der kommer til smagning, men vi håber at have dette klart inden WWW Falster. For at booke billetter - https://www.yourticket.dk/arrangementer/14940/brian-kinsman-whiskysmagning-loerdag-1330/

Hvis du af en eller anden grund er mere til gin, så vil der denne lørdag eftermiddag være en G&T smagning samtidig med Glenfiddich smagningen. Vi skal smage nogle af de gins, som Dansk Maltwhisky Akademi importerer – men også andre gins, lige som vi skal lære noget om at mixe gins med tonic og tilsætte garniture  Søren Borel fra Borel Spirits vil tage os på denne rejse, og udforske nogle spændende gins. Pris for smagningen er DKK 275,00 for overnattende gæster, og DKK 305,00 for ikke-overnattende gæster. Du kan bestille din billet her https://www.yourticket.dk/arrangementer/14942/ginsmagning-loerdag---www-falster-2022/

Efter disse 2 smagninger (og måske en whiskysmagning mere) fortsætter vi kl. 15.30 med nok 2 smagninger; The English Whisky Co – Mike Fisher vil afholde nok en smagning, og programmet vil adskille sig fra fredagens program, så man kommer ikke til at smage det samme. Vi er overbeviste om, at efter denne smagning vil man gå derfra med en god smag i munden – og være imponeret over det arbejde og de whiskies, de producerer på The English Whisky Co Ltd – så kom frisk og nyd disse whiskies. For at bestille din billet – klik her https://www.yourticket.dk/arrangementer/14941/mike-fisher-whiskysmagning-the-english-whisky-loerdag-1530/

Også kl. 15.30 afholder ”vores allesammens” Martin Markvardsen, Master of The Quaich og Senior Brand Ambassador ved Highland Park en forrygende smagning under temaet ”17 år med Highland Park” – Martin vil fortælle om hans arbejde med Highland Park – og undervejs smager vi ikke mindre end 8 fad styrke whiskies. Tøv ikke med at booke billet til denne smagning, inden der bliver udsolgt - https://www.yourticket.dk/arrangementer/15026/martin-markvardsen---17-aar-med-highland-park/

Som et supplement vil der søndag eftermiddag være en lille whiskyshop / whiskymesse, hvor du kan købe en flaske eller 2, og måske også få en smagsprøve.

Kl. 18.30 samles vi alle i restauranten til Galla middagen, og igen dette år vil Hotel Falster sammensætte en fantastisk middag og give os en kulinarisk oplevelse, som på sin vis vil blive god afslutning på en whisky weekend, man vil kunne se tilbage på med glæde. Når kaffen serveres, vil deltagerne kunne medbringe deres egne flasker i restauranten, hvor man så sampler hos hinanden. Festen varer ved til den sidste prop er sat i flasken.

Denne aften vil der også være en whiskyauktion, hvor flaskene vil kunne købes i lokalet eller online.

Søndag morgen serveres der en dejlig morgenmad i restauranten, og det er så tid til afrunding og den store ”på gensyn” afskeds ceremoni, hvor man kan se tilbage på en weekend med fantastiske oplevelser. Og se frem mod WWW Falster in 2023.

Priser pr person:

Weekend ophold fre- og lørdag, incl. 2 x morgenmad, 1 x buffet fredag             

og 1 x gallamiddag lørdag                                                                                          DKK 1,975.00

Book her – 2 personer i dobbeltværelse (DKK 3,950)

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14813/dobbeltvaerelse-weekend-www-falster-2022---2-personer-i-dobbeltvaerelse-fredag-soendag/

Book her - 1 person I enkeltværelse (Tillæg for enkeltværelse DKK 400,00)

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14931/enkeltvaerelse-weekend---www-falster-2022-1-person-fredag-soendag/

Overnatning fredag inkl. Buffet fredag og morgenmad lørdag                                DKK   1,025.00

Book her – 2 personer i dobbeltværelse (DKK 2,050)

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14932/dobbeltvaerelse-fredag---www-falster-2022/

Book her - 1 person I enkeltværelse (Tillæg for enkeltværelse DKK 200,00)

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14933/enkeltvaerelse-fredag---www-falster-2022/

Overnatning lørdag inkl. Gallamiddag og morgenmad søndag                                DKK 1,225.00

Book her – 2 personer i dobbeltværelse (DKK 2,450)

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14934/dobbeltvaerelse-loerdag-www-falster/

Book her - 1 person I enkeltværelse (Tillæg for enkeltværelse DKK 200,00)

 https://www.yourticket.dk/arrangementer/14935/enkeltvaerelse-loerdag-www-falster/

Buffet fredag aften for ikke overnattende gæster                                                      DKK    295,00

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14936/www-falster-2022---aftensmad-fredag/

Gallamiddag lørdag inkl. whiskyauktion for ikke overnattende gæster                   DKK    475,00

https://www.yourticket.dk/arrangementer/14937/gallamiddag-loerdag---www-falster-2022/

annoncewhiskyrejser

annoncewebshop

Skotlandsrejser

Copyright © 2015. DMWA