Åbent hus arrangementer

Vi afholder hver den første lørdag i måneden i vinterhalvåret åbent hus på vores adresse,
Gl. Hovedvej 3, Bjødstrup i tidsrummet 13.00 – 16.00

"Åbent hus" arrangementerne er uhøjtidelige arrangementer, hvor vi åbner dørene og nogle af vores flasker. Det er gratis at deltage. Til "Åbent hus" har vi stillet vore flasker, bøger, trøjer etc. frem, så der er mulighed for at se nærmere på dem. Linie 122 kører lige til døren.
Så udover at hente årsaftapningen, kan man måske også gøre en god handel????
Der er derudover en masse spændende smagninger rundt i det danske land arrangeret af vinhandlere, importører, whiskyklubber etc. – se evt. kalender på www.whiskynyt.dk

Lørdag den 26. august 13.00 – 16.00
Første ”Åbent hus” efter sommerferien – vi vil tømme ud i vores restlager af flasker, hvor der kun er få tilbage – så kom og få en god pris på disse flasker.
Der skulle også være mulighed for at stifte bekendtskab med blandt andet den nye Balvenie 14 Peat Week.
Lørdag den 30. september 13.00 – 16.00
Denne dag vil der nok komme en del forbi, da det er tid til at afhente årets aftapning 2017.
(Har du ikke fået bestilt endnu – kan du bestille på http://whiskytilbud.dk/index.php/medlemstilbud/product/427-glentauchers21ar)

Efter ”Åbent hus” vil der være whiskysmagning i vores smagerum – hvor man kan smage nyheder – og årsaftapningen. Se tilmelding nedenfor.

Whiskysmagning hos
Dansk Maltwhisky Akademi lørdag den 30. september 2017 kl. 16.00
Vi starter efterårets smagninger med en masterclass, hvor vi vil sætte deltagernes smagsløg og holdninger på prøve. Vi kommer til at smage 6 forskellige – vi vil ikke afvise, at der sniger sig en grain whisky ind, og måske også en, der ikke er skotsk? Er du klar på denne oplevelse – så tilmeld dig på vores hjemmeside http://whiskytilbud.dk/index.php/medlemstilbud/product/379-whiskysmagning - pris DKK 175 pr person.

 

 

 

 

 

forside right

annoncewhiskyrejser

annoncewebshop

Skotlandsrejser

Copyright © 2015. DMWA